Ideeën borrel

Voor onze cultureel-maatschappelijke projecten hebben wij volop plannen. Deze willen wij graag presenteren aan creatievelingen en professionals in de culturele sector. Daarom willen wij graag met jou in gesprek om te brainstormen.
Stichting BeeldBepalend brengt makers en organisaties met elkaar in contact om samenwerkingen aan te gaan. Daarnaast wisselen wij kennis en vaardigheden uit.

Voor onze cultureel-maatschappelijke projecten hebben wij volop plannen. Deze willen wij graag presenteren aan creatievelingen en professionals in de culturele sector. Daarom willen wij graag met jou in gesprek om te brainstormen: welke mogelijkheden zijn er om onze ideeën te realiseren, welke (kunst)vormen zijn geschikt en wie kunnen meewerken om een project tot een succes te maken?

/images/pitch-borrel.jpegHeb je zelf een idee, waarmee je mensen met een andere blik naar henzelf en hun omgeving kunt laten kijken? Dan horen we dat graag op deze bijeenkomst.

Deze borrel staat in het teken van creativiteit, bijzondere netwerken en inspirerende verhalen.

Kom je langs? Stuur dan even een mailtje naar info@stichtingbeeldbepalend.nl

Locatie:
wordt nog bekend gemaakt, we mailen jou hierover.