Voorzitter Like Veeman

Like Veeman
Sinds vorige week kan ik met trots zeggen dat ik als voorzitter deel uit mag maken van stichting BeeldBepalend. Stichting BeeldBepalend zet culturele en kunstzinnige projecten in met een maatschappelijk doel, bijvoorbeeld het stimuleren van duurzaamheid of educatie over het culturele erfgoed in de stad. Maar ook het ondersteunen van kunstenaars bij het realiseren van een kunstkar die door kinderen in het ziekenhuis zou kunnen worden gebruikt.
De term ‘beeldbepalend’ spreekt mij aan. Het klinkt ondernemend. Ik houd niet van passief toekijken en ben me enorm bewust van de invloed die ik als individu kan uitoefenen op mijn omgeving. De juiste opmerking op het juiste moment kan een enorm verschil maken, maar niets is zo veelzeggend als kunst. Door middel van beelden, muziek, theater en dans kun je een heleboel losmaken en op vele niveaus communiceren. De missie van de stichting sluit dan ook perfect aan op mijn eigen visie.

Over mij:
Ik ben drieëntwintig jaar geleden geboren in Groningen. Een deel van mijn jeugd woonde ik in Beijum en een deel in Haren, dus ik heb ook veel tijd doorgebracht in de stad. Na een jaar muziektheater te hebben gestudeerd in Arnhem, voelde ik aan alles dat Groningen mijn thuis was. Nu woon ik al een aantal jaar weer in de stad en studeer ik aan de Pabo. Naast studeren maak ik veel muziek, bijvoorbeeld met mijn muziekduo Deksels.

Ik ben benieuwd naar alle projecten die ik hier mag gaan volgen en ondersteunen!